Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/5548
Title: Cuadro de carnes
Authors: Guerrero, Luis Eduardo
Moreno, Luis Eduardo
Pedagogic Asesor: Sandoval Lasso, Amparo
Issue Date: 1985
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Especies menores
Keywords : Encurtidos
Productos cárnicos
Carne - Producción
Abstract: Primer that describes the process of curing meats during the elaboration of meat products, kinds of meats, properties and uses of the salts and ingredients of the brines.
Abstract: Cartilla en la que se describe el proceso de curado de carnes durante la elaboración de productos cárnicos, clases de carnes, propiedades y usos de las sales e ingredientes de las salmueras.
URI: https://hdl.handle.net/11404/5548
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
especies_menores_curado_carnes.PDF5.05 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons