Cartillas : [3451] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 3451
Issue DateTitleAuthor(s)
1987Informaciones básicas sobre turismoBarbosa M., Martha E.; Vargas Gonima, Sonia
1980Máquinas sembradorasTorres, Jose Lombardo; Chaparro, Jose Manuel
1987Derivados lácteos. Guia para el alumno y el instructorGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Generalidades del quesoGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Generalidades sobre elaboración de derivados lácteosNovoa Castro, Carlos Fernando; Baylon de Barrera, Concepción; Jiménez, Darío
1987Preparación de queso edamGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso goudaGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela
1987Preparación de queso luganoGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso paipaGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de requesónGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de quesilloGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso mozarellaGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso peraGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso doble cremaGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso cremaGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de queso costeñoGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; v
1987Preparación de queso molidoGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Elaboración de queso campesinoGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Preparación de la cuajada para queso campesinoGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
1987Elaboración de la cuajadaGarcía G., Ofelia; Ochoa M., Isabel; Novoa Castro, Carlos; Baylon de Barrera, Concepción; Granados, Flor Angela; Duque, Oscar Rubén; Murcia, Rosalba
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 3451