Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/5436
Title: Guía de carnes para el consumidor
Authors: Ortíz P., Ernesto Vladimir
Díaz Ospina., Jairo
Others Colaborators: Suárez, Marco Fidel
Issue Date: 1990
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Divulgación tecnológica;1
Keywords : Control de carnes
Industria de la carne
Abstract: Guidance card for the consumer of meat in which he describes how to select and buy beef and pork, identify components and nutrients in some meats, processes suffered by meat after animal slaughter, cuts of beef and pork, conservation and storage of meats, finally contaminants of meats and their consequences are described.
Abstract: Cartilla orientativa al consumidor de carne en la que describe cómo seleccionar y comprar carnes de res y cerdo, identificar componentes y nutrientes en algunas carnes, procesos que sufre la carne después del sacrificio animal, cortes de carnes de res y cerdo, conservación y almacenamiento de carnes, finalmente se describen contaminantes de carnes y sus consecuencias.
URI: https://hdl.handle.net/11404/5436
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
divulgacion_tecnologica_1.PDF7.22 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons