Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4692
Title: Los aromas y sabores del Oriente Antioqueño : tradición e innovación
Authors: Acosta Zapata, Mauricio
Álzate Estrada, Elkin Darío
Carvajal Lombana, Deisy
Castro Ruíz, Jorge Fidel
Ibarra Tobar, Oscar Daniel
García Giraldo, Jairo de Jesús
Saldarriaga, Celmira García
Londoño Chica, Santiago
López, Leonardo
Ríos Delgado, Ruth Fabiana
Rubio Cruz, Julio César
Vargas Ríos, Andrés Leonardo
Villa Gómez, Leidy Yurany
Issue Date: 2016
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Cocina--Antioquía
Preparación de alimentos--Antioquía
Recetarios--Antioquía
Gastronomia
Abstract: Book product of the project called "recovery of the gastronomic memory of Eastern Antioquia", in this the description of the project, scope and results is described, experiences related to the project and traditional cuisine are recounted, as well as an extensive recipes of the traditional cuisine of the region. Oriente Antioqueño, together with the description of the agricultural products of the region and steps for their preparation
Abstract: Libro producto del proyecto denominado “recuperación de la memoria gastronómica del Oriente Antioqueño”, en este se describe la reseña del proyecto, alcances y resultados, se rescatan experiencias asociadas al proyecto y con la cocina tradicional así como un amplio recetario de la cocina tradicional del Oriente Antioqueño, junto con la descripción de los productos agrícolas propios de la región y pasos para su preparación
URI: https://hdl.handle.net/11404/4692
ISBN: 9789581502318
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aromas_sabores_oriente_antioqueno.pdf82.01 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.