Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/424
Title: Higiene en la preparación de alimentos
Authors: Aristizábal de Borja, Nohelia
Issue Date: 1986
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Huerta casera. Preparemos y conservemos las hortalizas de nuestra huerta; 23
Keywords : Conservación de alimentos
Preparación de alimentos
Higiene de los alimentos
Cocina
Abstract: This document explains the norms or principles of hygiene of the people and places in which food is prepared and stored, pest control and utensils for the preparation of food.
Abstract: Este documento explica las normas o principios de higiene de las personas y sitios en que se preparan y almacenan alimentos, control de plagas y utensilios para la preparación de alimentos.
URI: https://hdl.handle.net/11404/424
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vol23_higiene_alimentos_op.pdf1.89 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons