Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/2610
Title: Rescate de saberes ancestrales asociados con las plantas condimentarias y la preparación de comida tradicional de Juanchaco
Authors: López Guaitoto, Fanny
López Asprilla, Hilda Deisi
Gamboa Victoria, Rosalba
Potes Bonilla, María
Murillo Lemos, Rosalba
Issue Date: 2012
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Convenio SENA-Tropenbos. Formación en Gestión Ambiental y Cadenas productivas sostenibles
Keywords : Cocina colombiana
Gastronomía
Identidad cultural
Alimentos-Aspectos culturales
Abstract: The work developed in the SENA-Tropenbos agreement is described in the framework of the project "Training in Environmental Management and Sustainable Productive Chains" in which the research carried out in Juanchaco is described in order to recover knowledge and ancestral knowledge associated with the preparation of traditional meals, use of seasoning plants that are already cultivated, recipes are described and stories are recovered from local people
Abstract: Se describe el trabajo desarrollado en el convenio SENA-Tropenbos en el marco del proyecto “formación en Gestión Ambiental y Cadenas Productivas Sostenibles” en el que se describe la investigación realizada en Juanchaco con el fin de recuperar conocimientos y saberes ancestrales asociados a la preparación de comidas tradicionales, uso de plantas condimentarías que ya poco se cultivan, se describen recetas y se recuperan historias de personas locales
URI: https://hdl.handle.net/11404/2610
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rescate_de_saberes.pdf1.23 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons