Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4696
Title: Manual para el análisis de biocompuestos en frutas : aplicaciones en el estudio de la gulupa
Authors: Román Páez, Melissa Andrea
Betancur Nieto, María Isabel
Cadavid Muñoz, Natalia
Martínez Varela, Bladimir Antonio
Imbachí Narváez, Paola Catalina
Muñoz Echeverri, Laura María
Ospina Arbeláez, Leopoldo Andrés
Quiceno Rico, Juan Manuel
Cardona Bermúdez, Liliana María
Gómez, Dorely David
Passaro Carvalho, Catarina
Issue Date: 2017
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Extractos vegetales--Análisis
Frutas -- Composición -- Análisis
Manuales de laboratorio
Abstract: The document describes basic information on some of the bioactive compounds found in fruits and vegetables and details laboratory tests used to measure them from vegetable or food matrices
Abstract: El documento describe información básica sobre algunos de los compuestos bioactivos encontrados en frutos y verduras y se detallan ensayos de laboratorio empleados para medirlos a partir de matrices vegetales o alimentos
URI: https://hdl.handle.net/11404/4696
ISBN: 9789581502783
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biocompuestos_frutas.pdf4.65 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.