Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4628
Title: Conservación de alimentos
Authors: Miranda, Reynel
Issue Date: 1972
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Higiene de los alimentos
Contaminación de alimentos
Conservación de alimentos
Microbiología de alimentos
Abstract: Food conservation course of the Division of Administration, Commerce and Services and the Hotel, Food and Tourism Center, which describes basic aspects associated with food preservation, prevention of food contamination, contaminants, microbiology, principles in food preservation, heat treatments, use of low temperatures in conservation, public health and pest control
Abstract: Curso de conservación de alimentos de la división de Administración, Comercio y Servicios y el Centro de Hotelería, Alimentos y Turismo en el que se describen aspectos básicos asociados a la conservación de alimentos, prevención de la contaminación de alimentos, contaminantes, microbiología, principios en la conservación de alimentos, tratamientos térmicos, uso de temperaturas bajas en la conservación, salud pública y control de plagas
URI: https://hdl.handle.net/11404/4628
Appears in Collections:Cartillas

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