Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4405
Title: Barman : guía metodológica
metadata.dc.contributor.corpauthor: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Issue Date: 1963
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Programas de hotelería;
Keywords : Bares
Administración de empresas
Bebidas alcohólicas
Industria licorera
Abstract: Methodological guide that describes the preparation, development of the class, application and evaluation of the hotel course, rules for the development of the course and description of the 4 units that comprise the course in which cultural aspects are described, generalities associated with the bars, chemical composition of beverages, preparation of alcoholic beverages and preparation of mixed beverages
Abstract: Guía metodológica que describe la preparación, desarrollo de la clase, aplicación y evaluación del curso de hotelería, normas para el desarrollo del curso y descripción de las 4 unidades que comprenden el curso en la que se describen aspectos culturales, generalidades asociadas a los bares, composición química de bebidas, preparación de bebidas alcohólicas y preparación de bebidas mezcladas
URI: https://hdl.handle.net/11404/4405
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
programa_hoteleria_barman.pdf29.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.