Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3848
Title: Transporte, sacrificio y faenado de ganado
Authors: Quiroga T., Guillermo
Rojas Correal, Carlos
Peñaloza Soler, Luis Enrique
metadata.dc.contributor.corpauthor: Colciencias
Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Universidad Nacional de Colombia
Issue Date: 1989
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Divulgación tecnológica
Keywords : Industria de la carne
Carne - Producción
Mataderos
Control de carnes
Abstract: The present guide is a guide that contains the minimum technical and hygienic standards of a slaughterhouse at a municipal level and covers the transport and handling of live animal, slaughter and dressing, treatment of by-products and transport of meat.
Abstract: La presente cartilla es una guía que contiene las normas técnicas e higiénicas mínimas de un matadero a nivel municipal y cubre aspectos del transporte y manejo del animal vivo, del sacrificio y faenado, el tratamiento de los subproductos y el transporte de la carne.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3848
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
transporte_sacrificio_faenado_ganado.pdf6.11 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons