Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3843
Title: Planta de sacrificio de ganado : matadero municipal
Authors: Tapias Quiroga, Guillermo
Peña Ortiz, Vladimir
Issue Date: 1992
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA) : Universidad Nacional de Colombia
Keywords : Industria de la carne
Carne - Producción
Frigoríficos
Control de carnes
Abstract: This primer is addressed to the municipal authorities to professionals, technicians, personnel working in slaughterhouses and in general all consumers of meat so that each one demand from others healthy and hygienic meat. The benefits of a slaughterhouse for a municipality, facilities and equipment, salubrity, product control, good practices and waste treatment are addressed.
Abstract: Esta cartilla está dirigida a las autoridades municipales a profesionales, técnicos, personal que labora en los mataderos y en general todos los consumidores de carne para que cada uno exija a los demás carne sana e higiénica. Se abordan los beneficios de un matadero para un municipio, instalaciones y equipos, salubridad, control del producto, buenas prácticas y tratamiento de residuos
URI: https://hdl.handle.net/11404/3843
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
planta_sacrificio_ganado_ matadero.PDF10.55 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons