Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3699
Title: Post cosecha, beneficio y conservación del pescado
Authors: Suarez Mahecha, Hector
Murillo Pacheco, Ricardo
metadata.dc.contributor.corpauthor: Universidad de los Llanos
Instituto de Acuicultura de los Llanos
Issue Date: 1999
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Programa capacitación en acuicultura. Módulo 03
Keywords : Acuicultura
Control del pescado
Conservación de productos pesqueros
Abstract: The primer rescues data on fish harvesting, benefit, treatment of fish for conservation, conservation technique, fishing technique and deterioration factors.
Abstract: La cartilla rescata datos referentes a la post cosecha del pescado, beneficio, tratamiento del pescado para la conservación, técnica de conservación, técnica de pesca y factores de deterioro.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3699
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mod_03_post_cosecha_beneficio_conserv_pescado.PDF4.06 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons