Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/2644
Title: La Loma de Bojayá : conservando los platos típicos de nuestra región
Authors: Grupo Frupiyuca, Comunidad de La Loma de Bojayá
Others Colaborators: Van der Hammen, María Clara
Frieri, Sandra
Zamora, Norma Constanza
Navarrete, María Patricia
García, Mauricio
Fernández, Javier
Issue Date: 2012
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Convenio SENA-Tropenbos. Formación en Gestión Ambiental y Cadenas productivas sostenibles
Keywords : Cocina colombiana
Gastronomía
Identidad cultural
Alimentos-Aspectos culturales
Abstract: The work developed in the SENA-Tropenbos agreement is described, which is part of the series "Training in Environmental Management and Sustainable Productive Chains" in which traditional dishes based on corn, rice, plantain, bocachico, potato and own flavorings plants are collected from the community of La Loma de Bojayá. Contains the ingredients and step-by-step preparation
Abstract: Se describe el trabajo desarrollado en el convenio SENA-Tropenbos que hace parte de la serie “formación en Gestión Ambiental y Cadenas Productivas Sostenibles” en el que se recopilan platos tradicionales a base de maíz, arroz, plátano, bocachico, papachina y plantas condimentarías propias de la comunidad de La Loma de Bojayá. Contiene los ingredientes y preparación paso a paso
URI: https://hdl.handle.net/11404/2644
Appears in Collections:Cartillas

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