Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/2146
Title: Caracterización Ocupacional de la Industria de la Panificación y la Repostería
Others Colaborators: Muñoz, Diego
Castillo, Diego
Acosta Zuleta, Harold
Calderón, José Ernesto
Godoy, Germán
Ramírez, Julio césar
Moreno, Alfonso
metadata.dc.contributor.corpauthor: Mesa sectorial de panificación y repostería
Issue Date: 2006
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Repostería--Colombia
Industrias alimenticias--Colombia
Análisis ocupacional
Abstract: This study describes and explains the economic, educational, occupational, technological and organizational environment of the baking and confectionery industry in Colombia. Its purpose is to serve as input for the creation of labor competency policies and standards
Abstract: Este estudio describe y explica el entorno económico, educativo, ocupacional, tecnológico y organizacional de la industria de la panificación y repostería en Colombia. Tiene como fin servir de insumo para la creación de políticas y normas de competencia laboral
URI: https://hdl.handle.net/11404/2146
Appears in Collections:Investigaciones sectoriales (Estudios por sectores)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3098.pdf707.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons