Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1560
Title: Pasta de tomate
Authors: Dussan de Sanabria, Rosalia
Issue Date: 1980
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Agroindustria: Elaboración de pastas, bocadillos y jaleas ; 1
Keywords : Frutas - conservación
Tomates (Cocina)
Pasta de tomate
Productos del tomate
Abstract: "The booklet shows the current way of making tomato paste, which is the basis for preparing other products derived from tomato", as well as materials, methods and ingredients of the process
Abstract: “En la cartilla se enseña la forma corriente de elaborar la Pasta de Tomate, la cual es la base para preparar otros productos derivados del Tomate”, así como materiales, métodos e ingredientes del proceso
URI: https://hdl.handle.net/11404/1560
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pasta_de_tomate.pdf934.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons