Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1492
Title: Pavo relleno
Authors: Guerrero, Luis Gerardo
Issue Date: 1981
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaria; 13
Keywords : Pavos (Cocina)
Carne - producción
Industria de la carne
Industrias alimenticias
Abstract: Unit 13 of the series "Project of food agroindustry sausage" which explains how to properly prepare turkeys stuffed, based on turkey meat, pork, beef and other items used for filling
Abstract: Unidad 13 de la serie “Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaría” que explica cómo preparar correctamente pavos rellenos, en base a carne de pavos, de cerdo, de vacuno y demás elementos que se utilicen para el relleno
URI: https://hdl.handle.net/11404/1492
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf13.pdf1.03 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons