Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1352
Title: C.B.S. de cocina
Authors: Barrios, Juan
Issue Date: 1975
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Colección básica SENA para el aprendizaje de cocina
Keywords : Industrias alimenticias
Administración de servicios de alimentación
Cocina
Preparación de alimentos
Servicios de alimentación
Abstract: This document explains how to handle the cooking equipment, batteries, kettles, refrigeration equipment, cleaning, work tables, how to use all utensils and kitchen implements and perform various tasks associated with preparation, handling and conservation of food
Abstract: Este documento explica cómo manejar los equipos de cocción, baterías, marmitas, equipos de refrigeración, de limpieza, mesas de trabajo, cómo utilizar todos los utensilios e implementos de cocina y realizar diversas labores asociadas a preparación, manejo y conservación de alimentos
URI: https://hdl.handle.net/11404/1352
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf_completo.pdf9.83 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons