Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1346
Title: Menú y carta
Authors: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Others Colaborators: Gaitán Duran, Eduardo
Botero, Jorge Enrique
Herrera G., Bernardo
Romero M., José Cristo
González, Rafael
Florez, Edilma
Issue Date: 1977
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Colección básica de servicio de comedor; 6
Keywords : Industria hotelera
Administración hotelera
Comedores
Administración hotelera - Enseñanza
Abstract: This document explains the letters of the bar, restaurant and menus, to be offered and sold to guests in the dining room
Abstract: Este documento explica en que consisten las cartas del bar, restaurante y menús, para poder ser ofrecidas y vendidas a los huéspedes en el comedor
URI: https://hdl.handle.net/11404/1346
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
capitulo_6.pdf1.46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons