Toggle navigation
Statistics
Library Network
Video Tutorial
español
English
About
Statistics
Library Network
Video Tutorial
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
Home
Medios didácticos
Cartillas
View Item
Home
Medios didácticos
Cartillas
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Coordinación de servicios de mesa y bar
View/
Open
Hoteleria_bares_y_retaurantes_coordinacion_de_servicios_de_mesa_y_bar_3.pdf (4.134Mb)
Author
Bojacá Vargas, Julian
Date
1979
URI
https://hdl.handle.net/11404/7880
Metadata
Show full item record
Documents PDF
Select a document
Hoteleria_bares_y_retaurantes_coordinacion_de_servicios_de_mesa_y_bar_3.pdf
Abstract
Se describe cómo servir técnicamente cualquier tipo de vino además de describir sus características propias basándose en una cata o degustación del mismo.
Subjects
Arte de servir la mesa
;
Comidas y banquetes
;
Comedores
Ocupational area
Manejo del hogar y de la familia
Serie
Hotelería-Bares y retaurantes. Coordinación de servicios de mesa y bar;3
Collections
Cartillas
[3985]
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.es
SENA management / performance indicators
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_subject2
Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_subject2
Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
Statistics GTM
View statistics GTM