Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/6640
Title: Planes y programas de formación profesional : cocina
metadata.dc.contributor.corpauthor: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Issue Date: 1980
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Planes y programas de formación profesional;
Keywords : Administración hotelera
Planificación educativa
Cocina -- Enseñanza
Abstract: The plans and programs of the cook, kitchen assistant, roast and fried preparations, preparation of sauces and hot dishes, cold cooking, kitchen pastry, and kitchen management are presented, including the instructional modules, study plan, profiles, content and time intensity.
Abstract: Se presentan los planes y programas de los cursos de cocinero, ayudante de cocina, preparaciones de asados y frituras, preparación de salsas y platos calientes, cocina fría, repostería de cocina, y administración de cocinas, incluye los módulos instruccionales, plan de estudios, perfiles, contenido e intensidad horaria.
URI: https://hdl.handle.net/11404/6640
Appears in Collections:Material de divulgación

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
planes_programas_formacion_profesional_cocina.pdf8.75 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons