Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/595
Title: Dulcería y fuente de soda
Authors: Schrooder, Simon
Issue Date: 1977
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Contabilidad hotelera; 10
Keywords : Administración hotelera
Administración de empresas
Contabilidad administrativa
Abstract: The document describes how to analyze the income and expenses that determine the profit or loss of the department "candy store and soda fountain" and how to prepare the "candy and soda fountain" account in a hotel, or any company in the hotel industry
Abstract: El documento describe como analizar los ingresos y gastos que determinan la utilidad o la pérdida del departamento “dulcería y fuente de soda” y cómo preparar la cuenta “dulcería y fuente de soda” en un hotel, o cualquier empresa de la industria hotelera
URI: https://hdl.handle.net/11404/595
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
unidad10_dulceria_fuente_soda.pdf30.67 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons