Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/5437
Title: Producción y tecnología de pescados
Authors: Ortíz Peña, Ernesto Vladimir
Escalante N., Ramón Elías
Others Colaborators: Vargas Gonima, Sonia
Issue Date: 1988
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Divulgación tecnológica;3
Keywords : Control del pescado
Industria pesquera
Abstract: Guide that informs the consumer about the nutritional quality of fish meat, fish varieties, importance of buying fresh, healthy and hygienic fish, conservation of fish meat, product marketing and marketing.
Abstract: Guía que informa al consumidor sobre la calidad nutritiva de la carne de pescado, variedades de pescado, importancia de la compra de pescado fresco, sano e higiénico, conservación de carne de pescado, comercialización del producto y mercadeo.
URI: https://hdl.handle.net/11404/5437
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
divulgacion_tecnologica_3.PDF8.21 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons