Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/5241
Title: Agroindustria del cacao
Authors: Mejía Córdoba, Carlos Arturo
Castro Riascos, Margarita
Carvajal Higuita, Leidy Carolina
Castrillón Sánchez, Héctor Esteban
Puerta Gallo, Nelson
Issue Date: 2017
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Cacao--Cultivo
Cacao--Cosecha
Semillas de cacao
Abstract: The book describes the primary and secondary processes of cocoa production, showing the steps of planting, cultural work, management and methods of fertilization, pests and diseases, harvest and post-harvest, the by-products that can be obtained, the transformation and its process.
Abstract: El libro describe los procesos primario y secundario de la producción de cacao, se muestran los pasos de siembra, labores culturales, manejo y métodos de fertilización, plagas y enfermedades, cosecha y poscosecha, se dan a conocer los subproductos que se pueden obtener, la transformación y su proceso.
URI: https://hdl.handle.net/11404/5241
ISBN: 9789581503001
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agroindustria_cacao.pdf3.26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons