Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/5215
Title: Por una piscicultura y porcicultura sustentables
Authors: Embus Clavijo, Nelson
Issue Date: 2018
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Piscicultura
Cría de cerdos
Contaminación de productos pesqueros
Conservación de los recursos acuáticos
Abstract: Study describes the fishing production in the department of Huila as well as the byproducts that are generated associated with this as fish viscera and the negative environmental impact that these have, it is proposed a method of preparing fish viscera meal for formulation of diets in pig production as a method for the use of waste, improving profitability in pig raising and reducing the environmental impact of the two farms.
Abstract: Estudio describe la producción pesquera en el departamento del Huila así como los subproductos que se generan asociados a esta como vísceras de pescado y el impacto ambiental negativo que estos tienen, se propone un método de elaboración de harina de víscera de pescado para formulación de dietas en la producción porcina como método para aprovechamiento de residuos, mejora de la rentabilidad en el levante porcino y reducción del impacto ambiental de las dos explotaciones.
URI: https://hdl.handle.net/11404/5215
ISBN: 9789581504152
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Por_una_piscicultura_sustentable.pdf3.92 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons