Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4980
Title: La cuenta del servicio de alimentos y bebidas
Authors: Bojacá Vargas, Julian J.
Others Colaborators: Cabrera, Armando
Issue Date: 1990
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Hotelería - Bares y restaurantes. Mesa;6
Keywords : Administración de servicios de alimentación
Restaurantes, cafeterías, etc.
Servicios de alimentación
Abstract: Unit 6 of the modular block "table" of the series "hotel-bars and restaurants" in which it is described how to verify the consumption account and the form of the account of the account in a restaurant optimally
Abstract: Unidad 6 del bloque modular “mesa” de la serie “hotelería-bares y restaurantes” en la que se describe como verificar la cuenta de consumos y la forma adecuada de presentación de la cuenta en un restaurante de forma optima
URI: https://hdl.handle.net/11404/4980
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mesa.pdf3.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons