Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4939
Title: Caracterización de la agroindustria cárnica
Others Colaborators: Ortiz, Vladimir
Vanegas, Galo A.
Pizza, Jorge Eliecer
Organista, Mario
Trebilkcock, Paula Andrea
Reinoso Suarez, Elsy
Vanegas, José Kevin
Rojas, Martha
Amador, Ignacio
Sánchez, Leonardo
Gonzales, Juan Manuel
Pedagogic Asesor: Martínez Neira, Jaime
metadata.dc.contributor.corpauthor: Mesa sectorial de Agroindustria Alimentaria (1998 : Bogotá)
Issue Date: 1998
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Productos cárnicos
Industria de la carne
Industrias alimenticias
Abstract: Document developed by the Sectorial Table of Alimentary Agroindustry in which aspects of industrialization of the meat sector are presented to 1998 applicable to the organizational, economic, technological, occupational and educational environments
Abstract: Documento desarrollado por la Mesa Sectorial de Agroindustria Alimentaria en el que se presentan aspectos de industrialización del sector cárnico a 1998 aplicable a los entornos organizacionales, económicos, tecnológicos, ocupacional y educativo
URI: https://hdl.handle.net/11404/4939
Appears in Collections:Investigaciones sectoriales (Estudios por sectores)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
caracterizacion_agroindustria_carnica.pdf5.53 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons