Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/474
Title: Conservación de la leche. Cartilla 4
Authors: Molina, Efraín
Calderon, Ascanio
Issue Date: 1985
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Capacitación campesina. Ganadería. Ordeño; 4
Keywords : Ganadería
Higiene de la leche
Conservación de alimentos
Productos lácteos
Abstract: The booklet describes the hygienic and sanitary aspects to take into account in milking and the processes of purification, cooling and heating of milk for its conservation in optimum condition
Abstract: La cartilla describe los aspectos higiénicos y sanitarios a tener en cuenta en el ordeño y los procesos de depuración, enfriamiento y calentamiento de la leche para su conservación en óptimo estado
URI: https://hdl.handle.net/11404/474
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vol4_conservacion_leche_op.pdf3.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons