Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/422
Title: Las hortalizas para el consumo familiar. Unidad 20
Authors: Aristizábal de Borja, Nohelia
Issue Date: 1986
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Huerta casera. Preparemos y conservemos las hortalizas de nuestra huerta; 20
Keywords : Agricultura
Prácticas de cultivo
Cultivos hortícolas
Hortalizas
Abstract: Primer 20 of the module "prepare and preserve the vegetables of the garden" of the home garden specialty in which the importance of vegetables in the family diet, its nutritional value and ways of preparation is described
Abstract: Cartilla 20 del módulo “preparemos y conservemos las hortalizas de la huerta” de la especialidad huerta casera en la que se describe la importancia de las hortalizas en la alimentación familiar, su valor nutritivo y formas de preparación
URI: https://hdl.handle.net/11404/422
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vol20_hortalizas_consumo_familiar_op.pdf2.3 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons