Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4086
Title: Sacrificio de conejos
Authors: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Issue Date: 1986
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Especies menores
Keywords : Cunicultura
Industria de la carne
Carne - Producción
Abstract: The primer describes the guidelines for a good sacrifice of the rabbits; the selection criteria such as appearance, health status, skin quality, age and weight; processes prior to sacrifice such as fasting and transportation; sacrificial method and subsequent processes such as flaying, evisceration and cooling of the channels
Abstract: En la cartilla se describen las pautas para realizar un buen sacrificio de los conejos; los criterios de selección como apariencia, estado sanitario, calidad de la piel, edad y peso; procesos previos al sacrificio como ayuno y transporte; método de sacrificio y procesos posteriores como desollado, eviscerado y enfriamiento de las canales
URI: https://hdl.handle.net/11404/4086
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sacrificio_conejos.PDF1.33 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons