Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3847
Title: Tecnología en cárnicos
Authors: Lombardo Torres, José
metadata.dc.contributor.corpauthor: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Universidad Nacional de Colombia
Issue Date: 1984
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Investigación, educación y divulgación; 9
Keywords : Industria de la carne
Carne - Producción
Mataderos
Control de carnes
Abstract: Define the technical bases for establishing a system of classification and commercialization of beef, promote knowledge of basic principles and concepts of livestock benefit, as well as sanitary inspection and use of by-products from slaughterhouses together with identification and characterization Of native meat products at national level. They configure the aspects and objectives of the technological research advanced by the SENA-National University of Colombia Agreement. The booklet presents general information on the different aspects that comprise the technology promoted by the aforementioned study.
Abstract: Definir las bases técnicas para establecer un sistema de clasificación y comercialización de carne bovina, impulsar el conocimiento de los principios y conceptos básicos del beneficio de ganado, así como la inspección sanitaria y el aprovechamiento de los subproductos de los mataderos junto con la identificación y caracterización de los productos cárnicos autóctonos a nivel nacional. Configuran los aspectos y objetivos de la investigación tecnológica adelantada por el Convenio SENA-Universidad Nacional de Colombia. En la cartilla se presenta información general sobre los distintos aspectos que comprende la tecnología promovida por el citado estudio.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3847
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tecnologia_carnicos.pdf1.59 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons