Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3701
Title: Curso – taller : principios de administración y comercialización peces
Authors: Suarez Mahecha, Hector
Murillo Pacheco, Ricardo
metadata.dc.contributor.corpauthor: Universidad de los Llanos
Instituto de Acuicultura de los Llanos
Issue Date: 1999
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Programa capacitación en acuicultura. Módulo 05
Keywords : Acuicultura
Pescado - Comercio
Peces-Enseñanza
Industria pesquera
Abstract: The document represents an efficient guide for the development of health programs for fish farming systems. It addresses general aspects of prophylaxis, important elements on water quality in the seasons, fish sanitary standards, diseases in fish farming, its caudal agent, characteristics and methods of prevention, therapy and control.
Abstract: Se mencionan los principios de administración y comercialización de peces, incluye los conceptos de competitividad, economía, mercadeo, comercialización, calidad, planificación y planeación.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3701
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mod_05_curso_taller_principios_admon_comerc_peces.PDF1.82 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons