Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3700
Title: Curso – taller : alimentación y sanidad de peces
Authors: Suarez Mahecha, Hector
Murillo Pacheco, Ricardo
metadata.dc.contributor.corpauthor: Universidad de los Llanos
Instituto de Acuicultura de los Llanos
Issue Date: 1999
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Programa capacitación en acuicultura. Módulo 04
Keywords : Acuicultura
Control del pescado
Peces-Enseñanza
Peces - Enfermedades
Peces-Hábitos y conducta
Abstract: The document represents an efficient guide for the development of health programs for fish farming systems. It addresses general aspects of prophylaxis, important elements on water quality in the seasons, fish sanitary standards, diseases in fish farming, its caudal agent, characteristics and methods of prevention, therapy and control.
Abstract: El documento representa una guía eficiente para el desarrollo de programas de salud para los sistemas de cultivo de peces. Aborda aspectos generales de profilaxis, elementos importantes sobre la calidad del agua en las estaciones, normas sanitarias piscícolas, enfermedades en los cultivos de peces, su agente caudal, características y métodos de prevención, terapia y control.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3700
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mod_04_curso_taller_alimentacion_san_peces.PDF9.91 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons