Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3636
Title: Higiene de los alimentos : manejo, almacenamiento y conservación de los alimentos en el hogar. Cartilla 1
Authors: Almanza Rubiano, Maria Praxedis
Issue Date: 1990
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Educación nutricional. Manejo, almacenamiento y conservación de alimentos: 1
Keywords : Higiene de los alimentos
Contaminación de alimentos
Conservación de alimentos
Enfermedades transmitidas por alimentos
Microbiología de alimentos
Abstract: The guide guides activities aimed at improving the sanitary conditions of food handling, sanitation and control of microorganisms for the prevention of gastrointestinal diseases and intoxications.
Abstract: La cartilla orienta actividades destinadas a mejorar las condiciones sanitarias del manejo de los alimentos su saneamiento y control de microorganismos para prevención de enfermedades e intoxicaciones gastrointestinales.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3636
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
higiene_alimentos.pdf3.02 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons