Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3045
Title: Adquisición, selección y clasificación de alimentos para almacenarlos y conservarlos. Cartilla 2
Authors: Almanza Rubiano, Maria Praxedis
Alvarado Higuera, Ana Catalina
Issue Date: 1990
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Educación nutricional. Manejo, almacenamiento y conservación de alimentos; 2
Keywords : Almacenamiento de alimentos
Almacenamiento de productos agrícolas
Conservación de alimentos
Abstract: It describes how to maintain the nutritional value of foods through storage and conservation techniques in the home, such as identifying the health and freshness of food and identifying rapidly decomposing foods for storage and conservation
Abstract: Se describe como mantener el valor nutricional de los alimentos mediante técnicas de almacenamiento y conservación en el hogar, como identificar la sanidad y frescura en los alimentos e identificación de alimentos de rápida descomposición para su almacenamiento y conservación
URI: https://hdl.handle.net/11404/3045
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimentos_almacenarlos_conservarlos.pdf3.92 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons