Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1493
Title: Registros
Authors: Guerrero, Luis Gerardo
Issue Date: 1981
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaria; 14
Keywords : Administración agrícola
Carne - producción
Industria de la carne
Procesos agrícolas
Industrias alimenticias
Abstract: Unit 14 of the series "Project of food agroindustry salsamentaría" which explains how to keep records for production, slaughter, classification, destination of meat and products sold, which requires the unit of sausage
Abstract: Unidad 14 de la serie “Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaría” que explica cómo llevar los registros para producción, sacrificio, clasificación, destino de las carnes y productos vendidos, que exige la unidad de salsamentaría
URI: https://hdl.handle.net/11404/1493
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf14.pdf1.45 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons