Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1490
Title: Salchichas
Authors: Guerrero, Luis Gerardo
Issue Date: 1981
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaria; 11
Keywords : Industrias alimenticias
Procesos agrícolas
Industria de la carne
Carne - producción
Embutidos
Abstract: Unit 11 of the series "Project of food agroindustry salsamentaría" that explains How to correctly prepare sausages, based on beef, pork and pork fat
Abstract: Unidad 11 de la serie “Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaría” que explica cómo elaborar correctamente salchichas, teniendo como base, carne de vacuno, porcino y grasa de cerdo
URI: https://hdl.handle.net/11404/1490
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf11.pdf717 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons