Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1489
Title: Salchichón
Authors: Guerrero, Luis Gerardo
Issue Date: 1981
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaria;10
Keywords : Embutidos
Carne - producción
Industria de la carne
Procesos agrícolas
Industrias alimenticias
Abstract: Unit 10 of the series "Project of food agroindustry sausage" which explains how to make sausages made from beef and pork and pork fat
Abstract: Unidad 10 de la serie “Proyecto de agroindustria alimentaria salsamentaría” que explica cómo elaborar salchichones a base de carne de vacuno y porcino y grasa de porcino
URI: https://hdl.handle.net/11404/1489
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf10.pdf877.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons