Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1347
Title: Microbiología
Authors: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Others Colaborators: Gaitán Duran, Eduardo
Botero, Jorge Enrique
Herrera G., Bernardo
Romero M., José Cristo
González, Rafael
Florez, Edilma
Issue Date: 15-Mar-2014
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Colección básica de servicio de comedor; 7
Keywords : Microbiología
Mohos
Levaduras
Bacteriología
Administración hotelera - Enseñanza
Abstract: This document explains the definition of microbiology, its importance in food hygiene and contamination, as well as the definitions and groups of molds, yeasts and bacteria
Abstract: Este documento explica la definición de microbiología, su importancia en la higiene y contaminación de alimentos, así como las definiciones y grupos de mohos, levaduras y bacterias
URI: https://hdl.handle.net/11404/1347
Appears in Collections:Cartillas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
capitulo_7.pdf1.16 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons