Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/6510
Title: Manejo poscosecha y comercialización del mango (Mangifera indica)
Authors: López Ciro, Jorge Hernando
Pedagogic Asesor: Thompson, Keith
Gallo Pérez, Fernando
González Gómez, Mario
Pedraza Roncancio, Jesús María
Issue Date: 2001
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Serie de paquetes de capacitación sobre manejo post-cosecha de frutas y hortalizas;
Keywords : Mango -- Cosecha
Mangos -- Comercio
Mercadeo de productos agrícolas
Abstract: The book describes the main practices that must be carried out before and during the mango production process, handling techniques and practices that must be carried out at the time of harvest, mango preparation to take it to the market, transport and storage of the mango avoiding damage from handling and environmental conditions of the product, finally strategies that must be implemented for the marketing of mango are highlighted.
Abstract: En el libro se describen las principales prácticas que se deben realizar antes y durante el proceso productivo del mango, técnicas y prácticas de manejo que se deben realizar en el momento de la cosecha, alistamiento del mango para llevarlo al mercado, transporte y almacenamiento del mango evitando daños por manipulación y condiciones ambientales del producto, finalmente se destacan estrategias que se deben implementar para el mercadeo del mango.
URI: https://hdl.handle.net/11404/6510
ISBN: 9581500693
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
manejo_poscosecha_y_comercializacion_del_mango.PDF31.03 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons