Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/5235
Title: Recomendaciones prácticas para la mejora en la producción artesanal de cacao
Authors: Montalvo Rodríguez, Constanza
Ordoñez Narváez, Ginna Alejandra
Garcia Gonzalez, Estefania
Marín Aricapa, Juan Gabriel
Jamilo y Zambrano, Leidy Julieth
Chamorro Rengifo, Juliana
Acevedo, Yohanna
Mora, René
Soleno, Ronald
Ortiz, Edgar
Issue Date: 2018
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Cacao
Semillas de cacao
Semillas de cacao
Abstract: Primer addressed to artisanal producers of cocoa that contains recommendations for the adoption of plans to improve the benefit of cocoa to ensure continuity in the quality of the product from good agricultural practices.
Abstract: Cartilla dirigida a productores artesanales de cacao que contiene recomendaciones para la adopción de los planes de mejora del beneficio del cacao para garantizar la continuidad en la calidad del producto a partir de buenas prácticas agrícolas.
URI: https://hdl.handle.net/11404/5235
ISBN: 9789581504701
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cartilla_biocacao_catalogacion.pdf77.72 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons