Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3785
Title: Derivados Lácteos
metadata.dc.contributor.corpauthor: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Issue Date: 1987
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Derivados Lácteos
Keywords : Industria del queso
Industria de productos lácteos
Fermentos bacterianos
Productos lácteos
Abstract: It describes the processing of milk to obtain its exact point of acidity through chemical processes, explains the process and methods of measurement of acidity in milk, the process of lactic culture processing and process of processing Paipa Artisan and commercial.
Abstract: Se describe el procesamiento de la leche para obtener su punto exacto de acidez a través de procesos químicos, se explica el Proceso y los métodos de medición de la acidez en la leche, el proceso de elaboración de cultivos lácticos y proceso de elaboración de queso Paipa artesanal y comercial.
URI: https://hdl.handle.net/11404/3785
Appears in Collections:Videos de formación

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
um1089.mp41.25 GBMPEG video MP4View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons