Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3338
Title: Instrucciones para estructurar un curso de servicios hoteleros
Authors: Van Den Merendonk, Ronaldo
Issue Date: 1976
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Planificación educativa
Formación profesional
Administración hotelera
Abstract: The document provides instructions to structure a course on hotel services, describes the contents and themes that compose it associated with sales promotion, food preparation, customer service, serving and preparing at the table, utensils management, among other topics
Abstract: El documento brinda instrucciones para estructurar un curso de servicios hoteleros, describe los contenidos y temáticas que lo componen asociados a promoción de ventas, preparación de alimentos, atención a clientes, servir y prepara en la mesa, manejo de utensilios, entre otros temas
URI: https://hdl.handle.net/11404/3338
Appears in Collections:Manuales

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
instrucciones_estructurar_curso_serv_hoteleros.pdf4.15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons