Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/2131
Title: Caracterización ocupacional del sector de procesamiento de alimentos
Others Colaborators: Mendoza Baron, Yanira
Castañeda García, Judith
Forero, Luis Fernando
Palou, Joaquin
Hernández, Argenis
Muñoz Beltrán, Suly Sirley
metadata.dc.contributor.corpauthor: Mesa sectorial de procesamiento de alimentos
Issue Date: 2007
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Keywords : Mercadeo de alimentos--Colombia
Industrias alimenticias--Colombia
Análisis ocupacional
Abstract: This study explains the occupational, organizational, economic, and educational environment of the food processing sector in Colombia as well as its main subsectors. Its purpose is to serve as an input for the creation of labor competency policies and standards
Abstract: Este estudio explica el entorno ocupacional, organizacional, económico, y educativo del sector de procesamiento de alimentos en Colombia así como sus principales subsectores. Tiene como fin servir de insumo para la creación de políticas y normas de competencia laboral
URI: https://hdl.handle.net/11404/2131
Appears in Collections:Investigaciones sectoriales (Estudios por sectores)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3046.pdf3.87 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons