Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1418
Title: Manual de conservación de alimentos
Authors: Ruiz Aguilar, Fernando
Barrios, Juan
Others Colaborators: Cabrera Grillo, Armando
Issue Date: 1975
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: C.B.S de cocina
Keywords : Conservación de alimentos
Preservación de alimentos
Control de alimentos
Microbiología de alimentos
Abstract: Manual that explains norms and general techniques for the manipulation, storage, preparation and adequate conservation of food, describes nutritional aspects, decomposition factors, diseases, inflections and poisonings caused by food and how to prevent them by means of an adequate handling and conservation according to the type of food
Abstract: Manual que explica normas y técnicas generales para la manipulación, almacenamiento, preparación y conservación adecuada de alimentos, se describen aspectos nutritivos, factores de descomposición, enfermedades, inflexiones e intoxicaciones ocasionadas por alimentos y como prevenirlas mediante una adecuada manipulación y conservación de acuerdo al tipo de alimento
URI: https://hdl.handle.net/11404/1418
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