Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/1136
Title: Cárnicos. Boletín 1 y 2
metadata.dc.contributor.corpauthor: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Issue Date: 1988
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Cárnicos; 1-2
Keywords : Productos cárnicos
Industria de la carne
Industrias alimenticias
Abstract: Delivery 1 and 2 of the "Cárnicos" bulletin, which describes topics related to: quality of meat, livestock in Colombia, training in the meat area, meat storage and refrigeration and research in the meat industry
Abstract: Entrega 1 y 2 del boletín “Cárnicos” en el que se describen temáticas asociadas a: calidad de los cárnicos, ganadería en Colombia, capacitación en el área de carnes, almacenaje y refrigeración de la carne e investigación en la industria cárnica
URI: https://hdl.handle.net/11404/1136
Appears in Collections:Publicaciones periódicas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pdf_completo.pdf8.8 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons