Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/4529
Title: Planes y programas de formación en comercialización de alimentos perecederos
Authors: Del Valle Bayona, Julio Cesar
Ospina Duque, Rodrigo
Others Colaborators: Valero Jiménez , Luis Eduardo
Cabrera Grillo, Armando
Moreno León, Wilson
Issue Date: 1998
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Series/Report no.: Planes y programas de formación profesional
Keywords : Métodos de enseñanza
Formación profesional
Mercadeo de productos agrícolas
Productos agrícolas - Comercio
Abstract: The document describes the structure of contents and plans and training programs for professional training in marketing perishable foods
Abstract: El documento describe la estructura de contenidos y planes y programas de formación para la formación profesional en comercialización de alimentos perecederos
URI: https://hdl.handle.net/11404/4529
Appears in Collections:Informes técnicos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
comercializacion_alimentos_perecederos.pdf20.7 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.