Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11404/3590
Title: Identidad gastronómica : recuperación de la cocina tradicional
Authors: Bernal Vásquez, Evalo Enrique
Issue Date: 2016
Publisher: Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)
Abstract: "This publication describes the methodology used in the research, the historical context the preparation of the ingredients, the preparation and presentation of the dishes recovered according to the story of each of the carriers in the study municipalities." It describes the traditional food and culinary culture of six municipalities in the Tequendama region: Agua de Dios, El colegio, Girardot, Guataquí, Nilo and Tocaima.
Description: "En esta publicación se describe la metodología utilizada en la investigación, el contexto histórico el alistamiento de los ingredientes, la preparación y la presentación de los platos recuperados según el relato de cada uno de los portadores en los municipios de estudio." Se describe la cultura alimentaria y culinaria tradicional de seis municipios de la región del Tequendama: Agua de Dios, El colegio, Girardot, Guataquí, Nilo y Tocaima.
URI: http://hdl.handle.net/11404/3590
ISBN: 9789581502394
Appears in Collections:Libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ident_gastronomica.pdf6.42 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons